KoldingHypnose
"Spændende links til sider om hypnose, hypnoterapi, nlp og eft"
Hypnotisk blå himmel
"Selvmord er en permanent løsning på et midlertidigt problem" Richard Bandler

Her finder du en række links som jeg af en eller anden grund har valgt at placere her. Jeg kan naturligvis ikke holde øje med alt hvad der bliver skrevet på disse hjemmesider, så alt hvad der står på dem skal ikke nødvendigvis betragtes som min holdning til emnet!

Hypnose

Links på denne side har enten noget med hypnose at gøre, det kan både være behandlere og sider som generelt bare har relation til hypnose, eller også er det links til bekendte som udbyder andre former for terapi. Jeg er altid frisk på at udvide mit netværk af behandlere, det være sig hypnotisører og hypnoterapeueter, NLP terapeuter, osv. Så hvis du gerne vil have dit link på min side, og gerne vil linke tilbage, så er du velkommen til at skrive til mig på soeren(snabela)underbevidst.dk

Behandling i Brabrand og Risskov i Århus med hypnose og hypnoterapi
Dette link er til min gode kollega Max Nielsen, som jeg blev uddannet sammen med, da vi tog vores første certifikationskursus i hypnose. Max har sin egen klinik i City Vest i Brabrand, Århus.

Hypnose i Undløse og Slagelse ved Annelise Dahl
Annelise deltog også på den uddannelse hvor Max og jeg fik vores certifikat.

Hypnose og hypnoterapi i Næstved
Tonny Christensen er en hypnotisør, der har et væld af certifikater inden for hypnose og et kæmpe netværk. Han er udnævnt til præsident for NGH-danmark, hvilket også er hvor jeg mødte Tonny, da jeg tilbud at administrere hjemmesiden http://ngh-danmark.dk.

NGH certificerede hypnotisører i Danmark
NGH-Danmark er den danske afdeling af National Guild of Hypnotists. Her er nogle af de danske medlemmer af NGH listet (Bemærk at man ikke automatisk er medlem af NGH Danmark, når man er NGH certificeret).

Hypnotisør og hypnoterapeut i Kolding
Connie Bandholtz er også NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut i Kolding. Selvom "kolding" og "hypnose" er to generiske ord, skrev jeg til Connie da jeg valgte et domænenavn, som var magen til hendes, bare med ordene i omvendt rækkefølge. Connie havde dog ikke det fjerneste imod mit valg af domæne, så det skal hun have mange tak for! Jeg har ikke mødt Connie personligt, men det sker forhåbentligt en dag.

Hypnose, NLP og Coaching i Køge på Sjælland
Ann K. Tvilling - også kaldet Tville - kontaktede mig, da hun manglede en hjemmeside. Hun har taget sin hypnose uddannelse sammen med Peer fra Det Første Skridt!, og han anbefalede mig til hende. Hendes domæne, terapist.dk, havde stået tomt et par år. Det viste sig at hun havde givet mere for at have en tom hjemmeside i 2 år, end hun endte med at give for en færdig hjemmeside + 1 års hosting :)

Massage i Kolding
Gennem min uddannelse på Syddansk Universitet i Kolding, kommer jeg jævnligt i kontakt med nogle spændende mennesker; Bent Warming-Rasmussen er en af dem. Bent er lægeeksamineret massør og har sin egen klinik her i Kolding.

Psykoterapi, EFT, parterapi og individuel terapi i Kolding
Bent Warming-Rasmussen som jeg også har nævnt ovenfor, har sammen med sin kone - Lis - en klinik i Kolding, hvor de tilbyder en lang række forskellige muligheder. Det være sig både parterapi, individuel terapi, EFT, coaching, mm. Jeg har fået fornøjelsen af at lave deres hjemmeside.

Chat med en hypnotisør

Chat om hypnose

Når der står "Hypnotisør Online" på billedet ovenfor, kan du trykke på det, og herefter chatte personligt med en hypnotisør. Bemærk at det ikke nødvendigvis er ejeren af denne side du chatter med!